Over bezorgen

Bij de opgave van een bestelling kunt u een afleverdatum en een voorkeur voor de tijd waarop de bestelling moet worden afgeleverd opgeven. Daarbij gelden twee voorbehouden.

De datum

Hoewel we in ons systeem ook zon- en feestdagen openlaten als leverdata zal niet elke bloemist op zondagen leveren, en op feestdagen wordt er over het algemeen in het geheel niet geleverd. Om dat te ondervangen zullen orders die voor data gepland staan dat er geen leveringen zijn de laatste dag dat er wel geleverd wordt voor die datum worden geleverd. Zo gaan bijvoorbeeld bestellingen die op een zondag moeten worden geleverd over het algemeen de zaterdag daaraan voorafgaand de deur uit.

De tijd

In het bestelformulier kunt u aangeven of een boeket in de ochtend, middag of avond moet worden geleverd. Meerdere keuzes zijn mogelijk. Hoewel elke bloemist(e) zal proberen daaraan tegemoet te komen kan het gebeuren dat bijvoorbeeld door drukte iets later of iets eerder zal worden geleverd.

Niemand thuis?

Het kan gebeuren: onze bloemist wil uw bestelling afleveren maar er is niemand thuis. In dat geval laten wij de keuze wat te doen aan de bloemist. Die kan het boeket eventueel afgeven aan de buren, of een briefje in de bus doen met de melding dat er een boeket is om af te leveren met het verzoek om even te bellen.