Over bestellen

Het bestellen van een boeket gaat heel erg eenvoudig. U vult het formulier in, u betaalt en wij verzorgen voor u de rest. Belangrijk daarbij zijn de volgende details:

Uitvoering
boeketned.nl levert zelf geen bloemen, maar zorgt er voor dat uw order bij de juiste bloemist terechtkomt. U rekent via ons platform af met die bloemist, en u ontvangt een factuur van die bloemist.

Herroepen en wijzigen
Een geplaatste order kan tot drie werkdagen voor de opgegeven leverdatum worden gewijzigd of herroepen. Bij wijzigen dient u het eventuele verschil in prijs bij te betalen indien deze toeneemt, in geval van een lagere totaalprijs van de gewijzigde order zal het verschil onder aftrek van eventuele administratieve kosten aan u worden terugbetaald. Bij het herroepen van een order zal de door u betaalde som onder aftrek van de bancaire en administratieve kosten aan u worden gerestitueerd. Restituties en terugbetalingen vinden binnen dertig dagen na herroeping of wijziging van uw order plaats.

De administratieve kosten bedragen € 4,50 en de bancaire kosten € 0,32, beide bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Klachten
Indien u een klacht heeft ten aanzien van een geleverd boeket is het belangrijk dat u ons zo snel mogelijk van deze klacht op de hoogte stelt. Dat doet u door ons uw klacht via het daartoe bestemde formulier toe te zenden. Het formulier kunt u vinden via deze link.