Nog meer bloemen

balieboeketten.nl
Bloemen voor kantoren, de horeca en evenementen. Een mooi boeket aan de balie of op uw vergadertafel straalt klasse uit, en laat zien dat ook u oog voor detail heeft.

boeketagenda.nl
Nooit meer vergeten om iemand een bloemetje te sturen? Dan is deze website reuze handig. Uw trouwdag of een verjaardag vergeten is altijd kostbaarder.

boeketabonnement.nl
Elke week of elke twee weken een mooi boeket in huis? Dan is een boeketabonnement zeker iets om te overwegen. En niet alleen voor uzelf. Want ook als cadeau is een boeketabonnement ongeëvenaard.

belboeket.nl
Liever telefonisch bestellen? Ook dat kan, en gaat heel erg eenvoudig via belboeket.nl. Makkelijk als u onderweg bent, of even snel een bestelling wilt doorgeven. En ook hier heeft u meteen contact met de juiste bloemist.

boeketcadeaubon.nl
Een cadeau dat altijd in de smaak valt, en waarbij u ook nog eens kans maakt op een gratis boeket voor uzelf. De boeketcadeaubon is er al vanaf tien euro. En… ook hier geven we elke honderdste besteller een mooie boeketcadeaubon cadeau.

boeketjevanedje.nl
Het platform waarmee we elke twee weken een nieuw goed doel steunen met de verkoop van boeketten. Een platform waarbij zich straks meer dan 2.000 Nederlandse bloemisten hebben aangesloten.

florientexpress.com
Primair de Amerikaanse tak van ons bedrijf dat boeketten levert in alle staten van de USA en Canada, en daarnaast de hub die het mogelijk maakt om internationaal bloemen te verzenden naar meer dan 180 landen.